Hotelli Nukkumatti

Best Western

K-Data

Ramirent

Kokkolan energia

Kokkolan Osuuspankki

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä

Kokkolan Puhelin Oy

Tervetuloa Kokkolaan

Kokkolan Veikot toivottaa kilpailijat, seuratoimijat sekä urheiluyleisön tervetulleeksi Kokkolassa 25.-26.8. pidettäviin yleisurheilun 22-vuotiaiden Suomen mestaruuskilpailuihin. Kaksipäiväisissä kilpailuissa ratkotaan mestaruudet kaikkiaan 34 yleisurheilulajissa.

Kisojen aikana on Kokkolassa myös huvilakauden päättäjäiset Kokkolan venetsialaiset. Kaupungissa on näin ohjelmatarjontaa runsain määrin.

Kokkolan Veikot on kokenut kisajärjestäjä useiden vuosien ajalta. Vuonna 1978 Kokkolan Veikot oli järjestämässä Kalevan Kisoja yhdessä muiden kaupungin yleisurheiluseurojen kanssa. Vuonna 1988 järjestettiin SM-viestit ja vuonna 2005 moniottelujen nuorten sarjojen SM-kilpailut.

Kokkolan kaupungin perusti Ruotsin kuningas Kustaa II Aadolf vuonna 1620. Kaupungin pitkästä historiasta muistuttaa keskustan vanha kaupunginosa Neristan ja Kirkonmäen urheilukentän läheisyydessä sijaitseva Kaarlelan kivikirkko.

Kaksikielisessä Kokkolassa on asukkaita 36 257, joista 17,5 prosenttia ruotsinkielisiä.

Kokkolaan ovat hyvät junayhteydet pohjoisesta ja etelästä. Helsingistä on päivittäin kuusi lentovuoroa 20 kilometrin päässä sijaitsevalle Kruunupyyn lentokentälle.

Tervetuloa urheilemaan ja viihtymään Kokkolaan!